MOOiS|Waarom MOOiS

Alles om mij heen mij kan inspireren tot nieuwe ideeën. Die inspiratie, ideeën en oplossingen deel ik graag met mensen om mij heen.

Ik zuinig aan wil doen met onze grondstoffen en onze aarde. Er al zoveel spullen en dingen zijn gemaakt die nog best een mensenleven meekunnen. 

H
ergebruik van spullen omdat deze nog in een prima staat zijn, misschien niet bij je passen, maar door een 'upcycling'
 kunnen stralen in je interieur.  


Een ieder, ook zonder groot budget, recht heeft op een sfeervol en leefbaar thuis, een fijne werkplek of een relaxte recreatie stek.

Daarom MOOiS

Hoe doet MOOiS dit

Creëert een nieuwe wereld met bestaande spullen. Door toevoeging van een nieuw materiaal zoals verf, stof, draad en papier, kunnen leefruimtes, oude meubels, maar ook caravans en interieurs van boten een andere look / sfeer en nieuwe functie krijgen. 

Gebruikt elementen uit de natuur als decoratie of als praktisch hulpmiddel. een mooie tak is een prachtige armatuur voor licht bollen bijvoorbeeld.

Zo doet MOOiS dit

Wat doet MOOiS

Komt bij je thuis en kijkt samen met jou naar de indeling van je ruimte(n), waar nodig restyle ik je thuis, werkplek of recreatie stek. Aan de hand van een moodboard kun jezelf aan de slag of je laat het MOOiS voor je doen. 
Dit doet MOOiS|